מתכון כשר לפסח: קציצות בריאות עם גזר, קישוא וקולורבי קל, טעים ואפשר להכין ביחד עם הילדים

קציצות בריאות צילום יחצ

חג הפסח  קרב ובא וזה הזמן לחגיגה של בריאות. הדיאטנית הקלינית תמר ידין, יועצת לחברת הרבלייף מציעה מנה משודרגת של קציצות בריאות עם גזר, קישוא וקולורבי, שאפשר להכין ביחד עם הילדים.

 

מצרכים (15 מנות)

  • גזר גדול מגורד בפומפיה גסה
  • קישוא גדול ומקולף, מגורד בפומפיה גסה
  • קולורבי גדול מגורד בפומפיה גסה
  • ½ בצל בינוני, מגורד בפומפיה
  • ¼ כוס שילוב של פטרוזיליה קצוצה דק וכוסברה (ניתן רק פטרוזיליה או רק כוסברה)
  • 3 כפות קמח מצות מלא
  • 2 ביצים בגודל בינוני
  • כף שמן קנולה
  • כפית של מלח ומעט פלפל שחור
קציצות בריאות צילום יחצ

אופן ההכנה:

  1. מערבבים את כל החומרים בקערה למחית.
  2. מחלקים את המחית ל-15 קציצות. אם קטנות מידי לטעמכם, ניתן ליצור קציצות גדולות יותר.
  3. מחממים תנור ל-200 מעלות. מניחים את הקציצות על נייר אפייה ומכניסים לתנור למשך 20 דקות, או עד שהקציצות מזהיבות.
  4. הופכים את הקציצות ואופים למשך 10 דקות נוספות.

ערכים תזונתיים (ליחידה של קציצה בודדת)

קלוריות: 39 קק"ל

חלבון: 1גר'

פחמימה: 4.5גר'

שומן:1.2 גר'

לפרטים- זיוה וייס- 054-6320094, 03-6360009

 

Be the first to comment

Leave a Reply

כתובת האימייל שלך לא תפורסם


*