מתכון לחג שבועות: פסטה טליאטלה פלייה א-פיאנו ברוטב קוואטרו פרומג׳יו

פסטה ברילה
פסטה ברוטב ארבע גבינות. צילום: נמרוד סנדרס

המותג ברילה מציע לחג השבועות מתכון פסטה חגיגית, מפתיעה, טעימה וקלה להכנה הכוללת תמהיל של הגבינות, רוטב עשיר עם נגיעות פיקנטיות: פסטה טליאטלה פלייה א-פיאנו ברוטב קוואטרו פרומג׳יו

חומרים ל-4 מנות:

1 חבילה (500 גרם) ברילה טליאטלה פלייה א-פיאנו

לרוטב:

2 כפות חמאה

2 גבעולי תימין

1 מכל (250 מ״ל) שמנת 38%

30 גרם גרוייר או אמנטל מגוררת

30 גרם גבינת מוצרלה מגוררת

30 גרם גבינת פרמז'ן

30 גרם גבינת רוקפור

אופן הכנה:

  1. מחממים חמאה ותימין במחבת גדולה ורחבה או סיר נמוך ורחב ומצמצמים את הנוזל לחצי. מוסיפים את השמנת, ומביאים לרתיחה.
  2. מוסיפים את הגבינות ומערבבים 2-3 דקות, עם כף עץ, עד שהרוטב מתאחד ומסמיך מעט.
  3. במקביל מרתיחים סיר עם מים לבישול הפסטה. מוסיפים מלח ואת הפסטה ומבשלים, לפי הוראות, 6 דקות. מסננים ומעבירים את הפסטה למחבת עם הרוטב. מערבבים ומגישים חם.

חג שבועות שמח וטעים!

 

מוזמנים לעיין בכתבות נוספות בפודתי אוכל כשר

Be the first to comment

Leave a Reply

כתובת האימייל שלך לא תפורסם


*