תשקיעו בסגר: מתכון לבצל ממולא

בצל ממולא
בצלים ממולאים.

לא נמאס משניצלים ופסטה לארוחת הצהריים או לארוחת שישי? הבאנו לכם מתכון לבצל ממולא שגם טעים, וגם מעביר את הזמן בסגר.

מצרכים למילוי הבצל:

4 בצלים מאורכים

חצי קילו בשר טחון

חצי כוס אורז

שום

1 בצל למילוי

תבלינים (כל מה שאוהבים)

מצרכים לרוטב:

שמן זית

עגבנייה מגורדת

בצל מגורד (אופציה)

1 רסק עגבניות

מים חמים

מלח ופלפל

מילוי אורז לבצל

אופן ההכנה:

  1. חותכים את הבצלים לאורכם, ושמים על הגז עם מים חמים למשך 20 דקות עד שמתרכך.
  2. מבשלים את האורז לפי הוראות היצרן.
  3. מבשלים את הבשר טחון עם שום, בצל ותבלינים. מערבבים ביחד עם האורז
  4. כשהבצלים רכים, יש לתת להם להתקרר בצד למשך כמה דקות. ולאחר מכן, להפריד את העלים.

    בצל ממולא

  5. למלא כל בצל במילוי של האורז עם הבשר, ולגלגל את הבצל כלפי פנים כדי שלא יפתח.
  6. לרוטב: לטגן בצל ועגבנייה מגורדים, להוסיף מים חמים ורסק עגבניות. כאשר זה רותח יש להוסיף מלח ופלפל ולהניח בעדינות את הבצלים. לשים על אש נמוכה למשך 40 דקות לפחות.

בתאבון!

Be the first to comment

Leave a Reply

כתובת האימייל שלך לא תפורסם


*