לא נמאס משניצלים ופסטה לארוחת הצהריים או לארוחת שישי? הבאנו לכם מתכון לבצל ממולא שגם טעים, וגם מעביר את הזמן בסגר.
מצרכים למילוי הבצל:
4 בצלים מאורכים
חצי קילו בשר טחון
חצי כוס אורז
שום
1 בצל למילוי
תבלינים (כל מה שאוהבים)
מצרכים לרוטב:
שמן זית
עגבנייה מגורדת
בצל מגורד (אופציה)
1 רסק עגבניות
מים חמים
מלח ופלפל
אופן ההכנה:
- חותכים את הבצלים לאורכם, ושמים על הגז עם מים חמים למשך 20 דקות עד שמתרכך.
- מבשלים את האורז לפי הוראות היצרן.
- מבשלים את הבשר טחון עם שום, בצל ותבלינים. מערבבים ביחד עם האורז
- כשהבצלים רכים, יש לתת להם להתקרר בצד למשך כמה דקות. ולאחר מכן, להפריד את העלים.
- למלא כל בצל במילוי של האורז עם הבשר, ולגלגל את הבצל כלפי פנים כדי שלא יפתח.
- לרוטב: לטגן בצל ועגבנייה מגורדים, להוסיף מים חמים ורסק עגבניות. כאשר זה רותח יש להוסיף מלח ופלפל ולהניח בעדינות את הבצלים. לשים על אש נמוכה למשך 40 דקות לפחות.
בתאבון!
Leave a Reply